magamistuba

Voodi valimise nipid

Voodi valimise nipid

Magamistuba on koht puhkamiseks, taastumiseks ja uue energia kogumiseks.

Leia voodi, mis on sinu jaoks mugav ja funktsionaalne ning mis mängib ühte ka magamistoa sisustusega. Enne uue voodi ostmist on oluline läbi mõelda, millised on sinu ootused ja vajadused sellele vaat, et kõige olulisemale mööbliesemele kodus.   

Ideaalse voodi leiad enda jaoks siis, kui leiad vastused järgnevatele küsimustele -

Kas voodi peaks olema senisest suurem või hoopis väiksem?

Enne kui otsustad luksusliku baldahhiinvoodi osta, hinda kriitiliselt kui palju ruumi sul magamistoas on. Kuigi baldahhiinvoodi on suursugune ja elegantne, vajab see avatud ruumi ja kõrgeid lagesid, et ruumi korralikult sobituda.

baldahhiinvoodi Sevilla


Keskmisesse ja väiksesse magamistuppa sobib hästi näiteks klassikaline täispuidust voodi. Vastavalt sinu maitse-eelistusele saad valida minimalistlikus stiilis madala voodi, nagu seda on näiteks Japandic või kõrgema ja nutika hoiustamisvõimalusega voodi Sofia.

Ära unusta ka laiust! Klassikalise kaheinimesevoodi leiad mõõdus 140x200 cm, 160x200 cm või 180x200 cm.

Millise disainiga voodi peaks olema?

Olenemata sellest, kas otsid voolujoonelist ja ruumisäästlikku voodit või suurt, silmapaistva raamiga voodit, on võtmeküsimuseks selle disain. Milline on sinu magamistoa sisustus praegu ning milline soovid, et see oleks? Mis stiilis on öökapp, valgustus või kummut? Kas soovid voodit praeguse mööbliga sobitada või leida magamistuppa täiesti uue komplekti sisustust?

Sinu valida on, kas voodi saab olema ruumi tähelepanu keskpunktiks torgates silma eriliste detailidega. Või lähed hoopis minimalismi teed, sest oled lihtsa põhjamaise mööbli austaja ning lood ruumi mängulisust tekstiilide ja aksessuaaridega.

Voodi on valitud, mis nüüd?

Kui tead millal voodi sinuni jõuab, valmista magamistuba ette ja leia ka piisavalt ruumi, et voodi kokku panna. Voodi kokkupanek võib olla väljakutse, kui sa seda varem teinud ei ole. Kogenud käe all läheb see aga kiirelt!

Nüüd kui uus voodi paigas, jääb vaid järele seda täiendada tekkide ja patjadega ning sobiva voodipesuga. Seejärel saad kosutavat und nautida!

Loe edasi

Kuidas valida söögilauda?
elutoa sisustusnipid

Turvaline ostukoht

Oleme Eesti E-kaubanduse Liidu liige ning omame "Turvaline ostukoht" märgist.

Kiire teenindus

Kui sul on küsimus, kirjuta meile info@nordfurniture.ee.

Kaup kulleriga koju 9€

E-poest tellitud toodetele pakume soodsat transporti kulleriga üle Eesti.

14-päevane tagastusõigus

Kui e-poest tellitud toode sulle siiski ei sobi, saad selle 14 päeva jooksul meile tagastada.