elutuba

Elutoa sisustusnipid

elutoa sisustusnipid

Elutuba - eriline paik sinu kodus

Elutoas me lõõgastume, naudime meelelahutust ning jagame rõõmsaid sündmusi lähedastega. Elutoa sisustamisel vali hoolikalt mööbliesemed, mis on praktilised ja funktsionaalsed ning ühtlasi lisavad ruumi ka hubasust, elegantsi ja isikupära.

Lisaks diivanile on mitmeid teisi mööbliesemeid, mis mängivad olulist rolli elutoa sisustamisel, muutes ruumi mugavamaks, visuaalselt esteetiliseks ja funktsionaalseks.

Tv-alus loob ruumile fookuspunkti

Olgu televiisor seinale kinnitatud või lauale paigutatud – tv-alus loob ruumile fookuspunkti, mille asukoht määrab ära ruumis oleva ülejäänud sisustuse paigutuse. Vali elutuppa sobiv tv-alus vastavalt vajadusele, ruumi võimalustele ja muidugi ka maitsele.


Klassikaline suletud kapiustega ja sahtlitega tv-alus pakub rohkelt vajalikku hoiuruumi nii kodukino tarvikutele, konsoolidele ja muule elutoas kasutatavale tehnikale, muutes ruumi visuaalselt puhtaks ja esteetiliseks.
Seinale kinnitatav tv-alus muudab ruumi üldmulje kergeks ja õhuliseks ning võimaldab robottolmuimejal muretult ning kapijalgade taha takerdumata oma tööd teha.

Diivanilaud on praktiline kaaslane sinu diivani kõrval

Asetades diivanilauale kohvitassi või jahutava kokteili koos snäkkidega, muudad õhtud veelgi nauditavamaks. Väiksema elutoa puhul on nutikad hoiustamise lahendused väga olulisel kohal, seega riiuliga või sahtlitega diivanilaud on suureks abiks. Olenevalt sellest, kas eelistad avatud või peidetud hoiustamislahendust, saad riiulil või sahtlis hoida nii pulte, ajakirju ja kõike muud, mis diivanilaual võtaks väärtuslikku ruumi enda alla.


Kummutid pakuvad praktilist ja elegantset panipaika elutoas

Kummutiga saad silme eest ära panna kõik, mis igapäevaselt kasutust ei leia ning tekitada igale esemele oma koht. Nii lood korras ja organiseeritud kodu, mis lihtsustab esemete leidmist ja soodustab lõõgastumist. Lisaks on annab kummut võimaluse muuta tuba omanäoliseks ja mõnusalt koduseks asetades sellele oma lemmikud dekoratiivesemed, pildid, vaasid ja miks mitte ka kaunis disainvalgusti.


Võluvad riiulid 

Riiulite võlu seisneb selles, et nendega saab lihtsasti luua unikaalse ja stiilse kompositsiooni dekoratsioonide, lemmik raamatute ja esemetega. Riiulid on mitmekülgsed mööbliesemed on tõelised pilgupüüdjad, mis ei hoia ainult asju korras vaid annavad ka võimaluse muuta ruum enda nägu. Avatud riiulitega saad eksponeerida kauneid vaase ja taimi, suletud kapiustega riiulid pakuvad peidetud hoiuruumi, luues harmoonilise ja minimalistliku üldmulje. Riiulid ei pea alati olema paigutatud seina äärde, vaid neid saab hõlpsasti kasutada ka ruumijagajatena.

Vitriinkapp on tõeline pärl sinu elutoas

Vitriinkapp toob sinu kaunid vaasid, meened, pildid ja muud väärtuslikud esemed nähtavale ja auväärt kohale. Vitriinkapi klaasuksed lasevad neil kaunistada ruumi oma säraga ja muudavad selle pilkupüüdvaks osaks sinu elutoast. Vali vitriinkapp, mis sobib sinu kodu stiili ja atmosfääriga, et luua inspireeriv keskkond.

Tugitool – sinu isiklik mugavuse ja lõõgastuse oaas!

Tugitool on võluv mööbliese ning see on ideaalne täiendus elutoa istumisnurgale, pakkudes võimalust nautida head kirjandust, lemmik telesaadet või lihtsalt vaikust ja hetke iseendaga. 

Muuda elutuba inspireerivaks ja hubaseks kohaks kuhu naased alati heameelega tagasi, et sukelduda oma mõnusasse mugavustsooni, kus tunda end tõeliselt koduselt!

Loe edasi

Voodi valimise nipid
5 sammu ideaalse vaibani

Turvaline ostukoht

Oleme Eesti E-kaubanduse Liidu liige ning omame "Turvaline ostukoht" märgist.

Kiire teenindus

Kui sul on küsimus, kirjuta meile info@nordfurniture.ee.

Kaup kulleriga koju 9€

E-poest tellitud toodetele pakume soodsat transporti kulleriga üle Eesti.

14-päevane tagastusõigus

Kui e-poest tellitud toode sulle siiski ei sobi, saad selle 14 päeva jooksul meile tagastada.