Millist valgustit vajab sinu kodu?

Millist valgustit vajab sinu kodu?

Kodu valgustamine pole pelgalt praktiline vajadus, vaid ka oluline osa sisekujundusest.

Õige valgustus võib muuta ruumi atmosfääri ja anda sellele iseloomu. Hea valgustuslahendus on aluseks nii meie silmade tervisele kui ka produktiivsusele. Leia erinevate valgustite seast enda kodule sobiv lahendus!

Laelamp tagab üldise valgustuse

Laevalgustid on sageli ruumi keskpunktis ja pakuvad ühtlast ning hajutatud valgustust. Magamistuppa sobib pehme valgusega laelamp, mis ei erguta liigselt meeli ja loob lõõgastava meeleolu.

Rippvalgusti loob visuaalse fookuse

Need sobivad suurepäraselt nii elutoa keskmesse, söögilaua või trepi kohale, andes ruumile luksusliku ilme. Vali rippvalgusti, mis sobib kodu sisekujundusega ja mõjub ruumis kauni dekoratsioonina.

Põrandalamp on praktiline ja stiilne

Imelihtne viis kuidas valgustada lugemisnurka ja muuda elutuba hubasemaks on lisada ruumi põrandalamp. Need lisavad ruumile nii praktilist valgust, soovi korral ka suunatavat valgust kui ka pilkupüüdva disainelemendi.

Seinalamp loob hubase atmosfääri

Pehme ja kutsuva õhkkonna loomisel ei tasu unustada seinavalgusteid. Need võivad olla ühtlasi praktilised kui ka dekoratiivsed. Seinalambid on hubasuse loojad, olgu selleks magamistuba, esik või elutuba. Lisaks on võimalik seinalambiga tuua rohkem fookust seinal olevatele kunstiteostele või kombineerida seinale valgustid nii, et need iseenesest mõjuksid kunstiteosena.

Laualamp ja funktsionaalne valgustus käivad käsikäes

Töölaua või öökapi valgustamiseks pole midagi paremat kui laualamp. Need kompaktsed ja funktsionaalsed valgustid pakuvad piisavat valgustust seal, kus seda kõige rohkem vaja on. Piisav valgustus töö tegemisel suurendab produktiivsust ja säästab silmi kurnatusest.

Enne valgusti valimist mõtle läbi ruumi funktsioon ja soovitud atmosfäär. Kas soovid luua hubase lugemisnurga, romantilise magamistoa või elegantse elutoa? Õigesti valitud valgustus muudab sinu kodu mugavamaks, hubasemaks ja isikupärasemaks. Ole loominguline ja kombineeri erinevat tüüpi valgusteid, et luua oma kodu jaoks ideaalne valgustuslahendus!

Loe edasi

5 sammu ideaalse vaibani
Riiul kui funktsionaalne dekoratiivelement sinu kodus

Turvaline ostukoht

Oleme Eesti E-kaubanduse Liidu liige ning omame "Turvaline ostukoht" märgist.

Kiire teenindus

Kui sul on küsimus, kirjuta meile info@nordfurniture.ee.

Kaup kulleriga koju 9€

E-poest tellitud toodetele pakume soodsat transporti kulleriga üle Eesti.

14-päevane tagastusõigus

Kui e-poest tellitud toode sulle siiski ei sobi, saad selle 14 päeva jooksul meile tagastada.