5 sammu ideaalse vaibani

5 sammu ideaalse vaibani

Vaibad on sisekujunduses tõeliseks varanduseks!

Need võimaldavad luua igas ruumis hubase ja ainulaadse atmosfääri. Kuid kuidas leida see täiuslik vaip, mis sulanduks sinu kodu stiili ja vajadustega?

1. Mõtle läbi millist eesmärki peaks vaip ruumis täitma

Kas soovid lisada soojust elutoale, mis hõlmab diivanit ja tugitooli, luues ühtse visuaalse terviku? Soovid magamistoas helisid summutada või lasta vaibal hommikuti tervitada su jalgealust pehmusega? Tahad eraldada söögitoa ala elutoast või tuua esile söögiala köögis? Vaipade võimalused on piiritud ja õige vaip võib teha ruumiga imesid!

2. Sobita vaip sisekujundusega 

Vaip peaks sulanduma sujuvalt ruumi sisekujundusega, luues harmoonilise ja visuaalselt meeldiva terviku. Arvesta ruumi sisekujunduse stiiliga - Skandinaavia stiilile on omased heledad ja neutraalsetes toonides vaibad, samas kui modernses interjööris võid julgelt kasutada erksaid värve ja julgete mustritega vaipu.

3. Vali vaiba muster, suurus ja värv

Vaibad on visuaalse võlu loomisel võimsad abimehed. Värvi valik võib muuta ruumi avaramaks või hubasemaks, mustrid võivad olla fookuspunktiks või lisada ruumi põnevust. Kandilised vaibad sobivad ruumidesse, kus soovid rõhutada sirgeid jooni ja luua korrapärast sümmeetriat. Ümarad vaibad lisavad ruumi mängulisust ja tasakaalustavad nurgelisi elemente, võimaldades luua ruumis eraldiseisvaid alasid, näiteks lugemisnurk mugava tugitooli ja abilauaga


4. Vaiba asukoht ruumis

Vaipade paigutus on oluline, et ruum toimiks sujuvalt ja visuaalselt meeldivalt. Tihedamalt läbikäidavad ruumid vajavad vaipa, mis on vastupidavad ja kergesti hooldatavad.

5. Nutikas lahendus: terrassivaip siseruumides 

Terrassivaibad pole mõeldud ainult terrassile. Need on valmistatud vastupidavatest materjalidest, mis taluvad temperatuuri kõikumisi ja niiskust, mistõttu on neid hea kasutada ka siseruumides, eriti esikus, köögis või sauna eesruumis.


Vaibaga on sul võimalik muuta ruum hubaseks ja stiilseks. Loo inspireeriv kodu, mis peegeldab sinu unikaalsust ning rõõmustab sind iga päev!

Loe edasi

elutoa sisustusnipid
Millist valgustit vajab sinu kodu?

Turvaline ostukoht

Oleme Eesti E-kaubanduse Liidu liige ning omame "Turvaline ostukoht" märgist.

Kiire teenindus

Kui sul on küsimus, kirjuta meile info@nordfurniture.ee.

Kaup kulleriga koju 9€

E-poest tellitud toodetele pakume soodsat transporti kulleriga üle Eesti.

14-päevane tagastusõigus

Kui e-poest tellitud toode sulle siiski ei sobi, saad selle 14 päeva jooksul meile tagastada.